| Hrvatski |

| English |

O NAMA TRGOVINA PROJEKTI KONTAKT

Astra je dugi niz godina prisutna u realizaciji kompleksnih projekata u zemlji i inozemstvu. Cilj naše djelatnosti je ponuda, ugovaranje i realizacija složenih projekata pomoću kojih, sjedinjujući proizvode i usluge svojih kooperanata, podižemo komparativne prednosti i vrijednosti hrvatskog gospodarstva te tako formiramo finalni proizvod više tehnološko-tehničke razine.

Projekte provodimo kroz sve faze realizacije:
- izrada tehničke dokumentacije
- konzalting
- financijski inženjering
- nabava i isporuka robe
- sustav osiguranja kvalitete
- nadzor, montaža i primopredaja objekata
- održavanje objekata.

Posebno smo angažirani u sljedećim tehničkim područjima:
- infrastruktura (energetika, vodoprivreda)
- pročišćavanje otpadnih voda
- zračne luke
- industrija
- sustavi navodnjavanja
- građevinarstvo (izgradnja i infrastruktura).

Već se dugi niz godina uspješno bavimo projektiranjem, proizvodnjom i postavljanjem svih vrsta staklo-aluminijskih fasada i sjenila na najmodernijim objektima u Hrvatskoj. U suradnji s talijanskim proizvođačima staklenih fasada Clima i sjenila Naco te hrvatskim proizvođačem AR-CO Aluminij, pružili smo prepoznatljivost brojnim objektima. Posebno se ponosimo polustrukturalnom fasadom objekta HG spot, Zagreb, spider fasadom staklenog lifta Hoto tornja, Zagreb, spider fasadom Tvornice duhana Rovinj u Kanfanaru i poliklinike Svjetlost u Zagrebu.

U području aktivnosti na zračnim lukama gdje smo specijalizirani na izvedbi sustava rasvjete piste, svojim prethodnim referencama, kao što su izgradnja sustava rasvjete piste ZL Tuzla, ZL Osijek i ZL Lošinj, u 2006. godini dodali smo projekt unapređenja sustava rasvjete piste u ZL Zadar.

U 2006. godini načinili smo iskorak u područje ekologije. Ugovorili smo i započeli izgradnju mehaničko-biološkog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Koprivnice, kapaciteta 100.000 ekvivalenata, koja je uspješno završena u prvoj polovici 2007. godine, a garantni period je uspješno okončan u ožujku 2009. Taj je uređaj po svojoj tehnološkoj izvedbi te primijenjenim tehničkim rješenjima trenutačno najsuvremeniji u Hrvatskoj. Također kao konzorcijalni partner sudjelujemo na izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Đurđevcu.

Naša višegodišnja ulaganja u razvoj tehničkih rješenja s pokretnim sustavima navodnjavanja kišenjem oplođena su kontinuiranom izvedbom projekata u zadnje tri godine. Zajedničkim naporom s najprestižnijom svjetskom tvrtkom u tom području, Valmont iz SAD-a, koja je nositelj proizvodnje strojeva, razvili smo kompletna rješenja primjene strojeva i izgradnje pripadajuće infrastrukture dobave vode i energenata. U zadnje tri godine projektirali smo, isporučili opremu, te montirali i pustili u pogon 10 sustava, na preko tisuću hektara na području istočne Slavonije i Vojvodine. Osposobili smo se da bismo i svakom budućem korisniku mogli ponuditi optimalno rješenje u skladu s oblikom njegove poljoprivredne površine, kulturama koje će na njoj uzgajati te s dobavljivošću vode i ostalih pogonskih energenata.

PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA
FASADE
NAVODNJAVANJE© copyright 2009